Despre Romservice

Suntem o firmă înființată în 1992, cu principal obiect de activitate distribuția de produse și echipamente destinate atelierelor de vopsitorie auto. Încă de la înființare, ne-am propus să oferim produse și servicii la standarde europene pe piața românească, chiar dacă aceasta era instabilă și în curs de formare. 

Am promovat și vom continua să promovăm produse, echipamente și servicii de cel mai înalt nivel calitativ. Acest lucru a dus la o selectare atentă a furnizorilor și a partenerilor cu care colaborăm. 

Am format și vom dezvolta în continuare o rețea de distribuție cu puncte de lucru proprii sau prin parteneri distribuitori în teritoriu, rețea prin care vrem să aducem cât mai aproape de utilizatorul final, în timpul cel mai scurt, orice produs din oferta noastră. 

Ne propunem să lărgim această ofertă cu noi produse, servicii și echipamente. Vă asigurăm că vom opta mereu pentru calitate, performanță și maximă productivitate în luarea deciziilor privind lărgirea gamei de produse sau în alegerea de noi furnizori. 

O echipă de profesioniști vă stă la dispoziție pentru rezolvarea problemelor apărute în atelierul de vopsitorie, pentru a vă propune soluții, echipamente și produse performante, toate acestea cu scopul rentabilizării activității și maximizării profitului Dumneavoastră. 

 

Alegând Romservice alegeți soluții profesionale! 

 

Echipa Romservice